Deelt u onze passie?

Zelf aan de slag met patisserie en chocoladewerk? Dat kan! Tijdens een gezellige workshopavond leert onze patissier en chocolatier Sarah van Wijngaarden u de kneepjes van het banketbakkersvak.

Programma

Om 19.00 uur wordt u verwelkomd in onze workshopruimte aan de Ugchelseweg 189 in Ugchelen. De avond duurt tot ca. 21.30 uur. U kunt reserveren door de gewenste datum te selecteren en uw boekingsgegevens in te vullen. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. De kosten zijn € 37,50 per persoon. 

Macarons & Taart

Macarons maken moeilijk? Met de tips van Sarah maak je zelf de lekkerste macarons volgens Maassen-recept. Met die lekkere Franse koekjes decoreer je vervolgens een overheerlijk taartje.

Bekijk de agenda voor Macarons & Taart

Verleidelijke Desserts

Een heerlijk diner sluit je natuurlijk af met een verleidelijk dessert. Doe inspiratie op tijdens deze nieuwe workshop, waarin u de lekkerste creaties maakt van een heerlijke aardbei-vanille bavaroise.

Bekijk de agenda voor Verleidelijke Desserts

Taart met Smaak

In deze workshop maakt u een taart (naar keuze met een chipolata- of slagroomvulling) af en leren we u decoreren met diverse materialen. Uiteraard gaat uw taart mee naar huis.

Bekijk de agenda voor Taart met Smaak

Bonbons & Truffels

In deze workshop maken wij u wegwijs in de wereld van chocolade. U leert hoe u zelf bonbons en truffels kunt maken.

Bekijk de agenda voor Bonbons & Truffels

September 2017
ma di wo do vr za zo
01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Komende workshops

28 september 2017 19:00
Bonbons & Truffels
29 september 2017 19:00
Taart met Smaak
5 oktober 2017 19:00
Verleidelijke Desserts
13 oktober 2017 19:00
Macarons & Taart
20 oktober 2017 19:00
Bonbons & Truffels
3 november 2017 19:00
Bonbons & Truffels
10 november 2017 19:00
Macarons & Taart
17 november 2017 19:00
Verleidelijke Desserts
23 november 2017 19:00
Bonbons & Truffels
8 december 2017 19:00
Macarons & Taart