Bosvruchten bol gebak
De naam geeft al een tip over de smaak van dit gebakje. Op de koekbodem gevuld met spijs rust een fris zoete bosvruchten mousse. Afgewerkt in de style van het seizoen.
Allergene stoffen:
Gluten, Tarwe, Melk, Noten, Amandelen, Ei, Soja
Ingrediënten:
suiker, slagroom(MELK), TARWEbloem, EIwit, aardbeien (5%), frambozen (5%), MELK, roomboter(MELK), bosbessen (2%), bramen (2%), rode bessen, zwarte bessen, Diverse decoratie, water, EI, cacaomassa, gelatine, TARWEzetmeel, AMANDELEN, dextrose, aardappelzetmeel (gemodificeerd), aroma, cacaoboter, citroen, citroenschil, E202, e322(SOJA), E330, E341, E407, E412, E415, E440, E450, E461, E472b, E475, E477, EIgeel, glucosestroop, maiszetmeel, MELKpoeder, rijstzetmeel, vanille, E1414, MELKpoeder (magere), E450, E420, invertsuikerstroop, kokos, E401, E500, bakkerszout, aardappelzetmeel, EI-EIwit (gedroogd), maltodextrine, TARWEmoutmeel, E415, E460, zout, E300, enzymen, E471, E472a, natuurlijk aroma, E160a, lactose(MELK), MELKeiwit, vanille, E330