Een bijzondere gebeurtenis...

Op uw trouwdag wilt u natuurlijk dat alles perfect verloopt. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom besteden we alle mogelijke aandacht aan uw bruidstaart of andere feestelijke patisserie.

Bruidstaart op maat

Samen met u ontwerpen wij uw bruidstaart op maat. Vrijwel alles is mogelijk; van een klassieke etagetaart tot een trendy stapeltaart. Specifieke kleur? Decoratie met verse bloemen? Daagt u ons gerust uit… We maken van uw bruidstaart een feest om naar te kijken! 

Een richtprijs voor een bruidstaart is € 5,25 per persoon. Voor de RVS-standaard van een etagetaart geldt een borg van € 150,-. In stapeltaarten zit een wegwerpstandaard verwerkt. Uiterlijk 3 dagen voor levering dient de bruidstaart te worden betaald. Bezorging is gratis in Apeldoorn en binnen een straal van 10 km.

 

Feestelijke patisserie

Natuurlijk kan het ook anders... Gebak, Petit Fours, cupcakes, grote opgemaakte taarten, kindergebakjes voor uw kleine gasten; bij Maassen is elke invulling mogelijk. En ook hiervoor geldt dat al uw wensen bespreekbaar zijn. Speciale kleuren, een schildje met uw tekst; u zegt het maar...

Ook kunnen wij u helpen met originele cadeaus om uw gasten te bedanken. Met een doosje met twee bonbons, bijvoorbeeld, naar wens voorzien van uw foto als persoonlijk aandenken.

Meer informatie?

Wij nemen graag de tijd om invulling te geven aan uw wensen. U kunt hiervoor terecht bij onze vestiging aan de Schuttersweg 139.