Winkelmand

Een bijzondere gebeurtenis...

Op je trouwdag wil je natuurlijk dat alles perfect verloopt. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Daarom besteden we alle mogelijke aandacht aan jullie bruidstaart of andere feestelijke patisserie.


Bruidstaart op maat

Samen met jullie ontwerpen wij jullie bruidstaart op maat. Vrijwel alles is mogelijk; van een klassieke etagetaart tot een trendy stapeltaart. Specifieke kleur? Decoratie met verse bloemen? Daag ons gerust uit… We maken van jullie bruidstaart een feest om naar te kijken! 

Een richtprijs voor een bruidstaart is € 5,25 per persoon. Voor de RVS-standaard van een etagetaart geldt een borg van € 150,-. In stapeltaarten zit een wegwerpstandaard verwerkt. Uiterlijk 3 dagen voor levering dient de bruidstaart te worden betaald. Bezorging is gratis in Apeldoorn en binnen een straal van 10 km.

Feestelijke patisserie

Natuurlijk kan het ook anders... Gebak, Petit Fours, cupcakes, grote opgemaakte taarten, kindergebakjes voor jullie kleine gasten; bij Maassen is elke invulling mogelijk. En ook hiervoor geldt dat alle wensen bespreekbaar zijn. Speciale kleuren, een schildje met jouw eigen tekst; zeg het maar...

Ook kunnen wij je helpen met originele cadeaus om jullie gasten te bedanken. Met een doosje met twee bonbons, bijvoorbeeld, naar wens voorzien van uw foto als persoonlijk aandenken.


Meer informatie?

Wij nemen graag de tijd om invulling te geven aan jullie wensen. Je kunt hiervoor terecht bij onze hoofdvestiging aan de Schuttersweg 139.