Tompouce met banketbakkers room
Krokant gebakken bladerdeeg opgespoten met banketbakkersroom en slagroom. Gedecoreerd met fondant. Een echte klassieker!
Allergene stoffen:
Ei, Melk, Gluten, Lupine, Tarwe
Ingrediënten:
slagroom(MELK), MELK, suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), water, maiszetmeel, aardbeien, frambozen, EIgeel, glucosestroop, E407, dextrose, zout, gelatine, zetmeel (gemodificeerd), aroma, E160b (ii), E300, E330, E341, E440, E471, E920, invertsuikerstroop, LUPINEmeel, rietsuiker, TARWEzetmeel, vanille, weipoeder(MELK)
Dagen houdbaar: 1
Combineer met
Oranje tompouce met banketbakkersroom
€ 2,95
Wilt u een logo toevoegen?
€ 0,30
Let op, uw geüploade video zal openbaar toegankelijk zijn voor iedereen die toegang heeft tot
de link (of QR). Videoverwerking wordt gedaan door Vimeo. De video blijft een maand beschikbaar en
zal daarna worden verwijderd.