Bestellingen voor Pasen (Update 1 april 2020)

- Bestel zoveel mogelijk via onze website!

- Als u uw bestelling bij één van onze winkels ophaalt, hoeft u géén gebruik te maken van de normale ingang. Wij leveren bestellingen uit via zij- of achterkant, zoals u dat van ons gewend bent voor de kerstdagen.

- U kunt uw bestelling ook laten bezorgen. Wij hebben momenteel echter meer bezorgingen dan normaal. De bezorgtijd kan daarom niet worden gegarandeerd.

 

Maatregelen i.v.m. Corona-virus (Update 26 maart 2020)

Het is een onzekere tijd voor ieder van ons. Natuurlijk willen wij u en onze medewerkers zoveel mogelijk tegen het Corona-virus beschermen. Daarom hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen 

- U blijft welkom in onze winkels. Wij blijven ook bezorgen.

- Onze verkoopmedewerkers en onze bezorgers zullen minimaal 1,5 meter afstand bewaren en direct contact vermijden. We vragen u hetzelfde te doen. We verzoeken u zoveel mogelijk uw aankopen via een PIN-betaling te voldoen. Wilt u toch contant betalen, dan vragen we u bij de overdracht van geld direct contact te vermijden.

- Wij laten maximaal 3 klanten tegelijkertijd in onze winkels toe. Zijn er al 3 klanten in de winkel aanwezig, dan verzoeken wij u buiten te wachten.

- In onze bakkerij en winkels zijn wij uiteraard altijd al gewend aan strenge hygiënische normen te voldoen. Wij desinfecteren regelmatig onze handen, toonbanken, deurklinken en pinautomaten.

- In onze winkels laten wij u geen producten meer proeven.

- Om service te kunnen blijven bieden aan senioren, hebben we besloten toch weer met onze banketbus seniorenwoningen en verzorgingstehuizen te bezoeken. Natuurlijk houden we ons daarbij aan de restricties gesteld door overheid en verzorgingstehuizen.

- Workshops zijn geannuleerd tot 1 juni. Over workshops die op een latere datum zijn gepland, beslissen wij n.a.v. het dan geldende advies van RIVM en overheid.

- Medewerkers van Maassen met griep- en/of verkoudheidsklachten blijven uit voorzorg thuis.

- Heeft u zelf klachten? Dan verzoeken wij u onze winkels niet te bezoeken en de richtlijnen van het RIVM te volgen.

Uiteraard blijven we de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM volgen. Zonodig passen we ons beleid aan.

We blijven bij Maassen ons best doen om onze klanten van lekkers te voorzien. Blijf vooral ook een beetje genieten...