Zelf aan de slag met patisserie en chocoladewerk? Dat kan! Tijdens een gezellige workshopavond leert onze patissier en chocolatier Sarah je de kneepjes van het banketbakkersvak.
Om 19.00 uur word je verwelkomd in onze workshopruimte aan de Ugchelseweg 189 in Ugchelen. De avond duurt tot ca. 21.30 uur. Je kunt reserveren door de gewenste datum te selecteren en je boekingsgegevens in te vullen. Je workshop wordt in het winkelmandje geplaatst, waarna je met i-deal kunt afrekenen. De kosten zijn € 39,50 per persoon. Je ontvangt een bevestiging van je reservering.
In deze workshop maak je een taart (naar keuze met een chipolata- of slagroomvulling) af en leren we je decoreren met diverse materialen. Uiteraard gaat je taart mee naar huis.
Bekijk de agenda voor Taart met Smaak
In deze workshop maken wij je wegwijs in de wereld van chocolade. Je leert hoe je zelf bonbons en truffels kunt maken.