Deelt u onze passie?

Zelf aan de slag met patisserie en chocoladewerk? Dat kan! Tijdens een gezellige workshopavond leert onze patissier en chocolatier Sarah van Wijngaarden je de kneepjes van het banketbakkersvak.

Programma

Om 19.00 uur word je verwelkomd in onze workshopruimte aan de Ugchelseweg 189 in Ugchelen. De avond duurt tot ca. 21.30 uur. Je kunt reserveren door de gewenste datum te selecteren en je boekingsgegevens in te vullen. Je ontvangt een bevestiging van je reservering. De kosten zijn € 37,50 per persoon. 

Taart met Smaak

In deze workshop maak je een taart (naar keuze met een chipolata- of slagroomvulling) af en leren we je decoreren met diverse materialen. Uiteraard gaat je taart mee naar huis.

Bekijk de agenda voor Taart met Smaak

Bonbons & Truffels

In deze workshop maken wij je wegwijs in de wereld van chocolade. Je leert hoe je zelf bonbons en truffels kunt maken.

Bekijk de agenda voor Bonbons & Truffels

November 2018
ma di wo do vr za zo
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Komende workshops

23 november 2018 19:00
Taart met Smaak
7 december 2018 19:00
Bonbons & Truffels
14 december 2018 19:00
Taart met Smaak
11 januari 2019 19:00
Taart met Smaak
18 januari 2019 19:00
Bonbons & Truffels
25 januari 2019 19:00
Taart met Smaak
1 februari 2019 19:00
Bonbons & Truffels
8 februari 2019 19:00
Taart met Smaak