Deelt u onze passie?

Zelf aan de slag met patisserie en chocoladewerk? Dat kan! Tijdens een gezellige workshopavond leert onze patissier en chocolatier Sarah van Wijngaarden u de kneepjes van het banketbakkersvak.

Programma

Om 19.00 uur wordt u verwelkomd in onze workshopruimte aan de Ugchelseweg 189 in Ugchelen. De avond duurt tot ca. 21.30 uur. U kunt reserveren door de gewenste datum te selecteren en uw boekingsgegevens in te vullen. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. De kosten zijn € 37,50 per persoon. 

Macarons & Taart

Macarons maken moeilijk? Met de tips van Sarah maak je zelf de lekkerste macarons volgens Maassen-recept. Met die lekkere Franse koekjes decoreer je vervolgens een overheerlijk taartje.

Bekijk de agenda voor Macarons & Taart

Taart met Smaak

In deze workshop maakt u een taart (naar keuze met een chipolata- of slagroomvulling) af en leren we u decoreren met diverse materialen. Uiteraard gaat uw taart mee naar huis.

Bekijk de agenda voor Taart met Smaak

Bonbons & Truffels

In deze workshop maken wij u wegwijs in de wereld van chocolade. U leert hoe u zelf bonbons en truffels kunt maken.

Bekijk de agenda voor Bonbons & Truffels

Februari 2018
ma di wo do vr za zo
01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

Komende workshops

23 februari 2018 19:00
Bonbons & Truffels
9 maart 2018 19:00
Taart met Smaak
15 maart 2018 19:00
Bonbons & Truffels
16 maart 2018 19:00
Bonbons & Truffels
22 maart 2018 19:00
Macarons & Taart
23 maart 2018 19:00
Bonbons & Truffels
5 april 2018 19:00
Bonbons & Truffels
6 april 2018 19:00
Taart met Smaak
13 april 2018 19:00
Bonbons & Truffels
19 april 2018 19:00
Bonbons & Truffels
20 april 2018 19:00
Macarons & Taart