Deelt u onze passie?

Zelf aan de slag met patisserie en chocoladewerk? Dat kan! Tijdens een gezellige workshopavond leert onze patissier en chocolatier Sarah van Wijngaarden u de kneepjes van het banketbakkersvak.

Programma

Om 19.00 uur wordt u verwelkomd in onze workshopruimte aan de Ugchelseweg 189 in Ugchelen. De avond duurt tot ca. 21.30 uur. U kunt reserveren door de gewenste datum te selecteren en uw boekingsgegevens in te vullen. U ontvangt een bevestiging van uw reservering. De kosten zijn € 37,50 per persoon. 

Macarons & Taart

Macarons maken moeilijk? Met de tips van Sarah maak je zelf de lekkerste macarons volgens Maassen-recept. Met die lekkere Franse koekjes decoreer je vervolgens een overheerlijk taartje.

Bekijk de agenda voor Macarons & Taart

Verleidelijke Desserts

Een heerlijk diner sluit je natuurlijk af met een verleidelijk dessert. Doe inspiratie op tijdens deze nieuwe workshop, waarin u de lekkerste creaties maakt van een heerlijke aardbei-vanille bavaroise.

Bekijk de agenda voor Verleidelijke Desserts

Taart met Smaak

In deze workshop maakt u een taart (naar keuze met een chipolata- of slagroomvulling) af en leren we u decoreren met diverse materialen. Uiteraard gaat uw taart mee naar huis.

Bekijk de agenda voor Taart met Smaak

Bonbons & Truffels

In deze workshop maken wij u wegwijs in de wereld van chocolade. U leert hoe u zelf bonbons en truffels kunt maken.

Bekijk de agenda voor Bonbons & Truffels

November 2017
ma di wo do vr za zo
01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Komende workshops

23 november 2017 19:00
Bonbons & Truffels
8 december 2017 19:00
Macarons & Taart
12 januari 2018 19:00
Bonbons & Truffels
18 januari 2018 19:00
Macarons & Taart
19 januari 2018 19:00
Bonbons & Truffels
26 januari 2018 19:00
Taart met Smaak
2 februari 2018 19:00
Bonbons & Truffels
9 februari 2018 19:00
Macarons & Taart
16 februari 2018 19:00
Bonbons & Truffels